Specialisatie

Specialist in personen- en familierecht

Al vanaf het begin dat ik ben begonnen met werken als advocaat heb ik altijd affiniteit gehad met het personen- en familierecht. In de loop der jaren heb ik mij daar steeds verder in gespecialiseerd.

Aangesloten bij de vFAS (vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars) ben ik specialist personen- en familierecht en houd ik mij enkel bezig met zaken op dit gebied. In deze tijd kan er alleen kwaliteit worden geboden indien je je specialiseert op een bepaald rechtsgebied.

Ik sta cliënten bij als advocaat in allerlei kwesties op het gebied van personen- en familierecht en ook treed ik op als mediator. Als mediator ben ik naast bij de vFAS tevens aangesloten bij MFN (Mediators Federatie Nederland) en bemiddel ik in kwesties op het gebied van personen- en familierecht. Ook word ik regelmatig door de rechtbank aangewezen als mediator in een al bij de rechtbank lopende procedure.

Wat houdt personen- en familierecht in?

Personen- en familierecht houdt alles in denkbaar bij familie en relatie, behalve erfrecht. Dit betekent een echtscheiding, scheiding van tafel en bed, ontbinding geregistreerd partnerschap en de verbreking van een affectieve relatie. Tevens valt daaronder alimentatie, omgangsregelingen, gezag, erkenning en kinderbeschermingsmaatregelen zoals ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. Ook kunt u denken aan voornaamswijziging, adoptie, curatele.

Wanneer kunt u bij mij terecht?

U kunt bij mij terecht voor advies of juridische bijstand als een van de voornoemde situaties zich voordoet. U kunt er dan voor kiezen om alleen door mij te worden bijgestaan als advocaat of mogelijk leent de situatie zich om als mediator op te treden. Samen met u kan worden besproken wat in uw situatie de meest passende vorm is. Dat is persoonlijk en per situatie verschillend.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of vult u het contactformulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.