Advocaat Oosterhout

Advocaat en mediator

Na het afronden van mijn opleiding Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de master Law & Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit Gent (België) en Università di Bologna (Italië) ben ik werkzaam geweest op een drietal middelgrote kantoren gelegen in Zuid-Holland en Noord- Brabant.

In deze tijd heb ik mij gespecialiseerd als familierecht advocaat en scheidingsbemiddelaar. Inmiddels heb ik 13 jaar ervaring in dit vakgebied en nog steeds vind ik dit het mooiste vak dat er is. Geen dag is hetzelfde en iedere zaak is anders.

Persoonlijk contact

Het personen- en familierecht raakt de diepste kern. Het is het leven van alledag en staat dicht naast je. Het persoonlijke contact met de cliënt, het gevoel dat je mensen kunt helpen in een moeilijke fase in hun leven of juist door goed juridisch advies problemen kunt voorkomen geeft veel voldoening.

Het is een uitdaging om de wensen van de cliënt om te zetten in juridisch haalbare oplossingen. Dit vergt nauw persoonlijk contact met de cliënt en je kunnen verplaatsen in de positie van de cliënt.